dissabte, 6 de desembre del 2008

I.N.V.U

I.N.V.U és un manhwa de Kim Kang-Won, editat per Filabo, que ens explica la història de quatre noies de la Corea del segle XXI.

Un bon dia la mare de la Sei li comunica que se’n va a viure a Itàlia i que ella haurà d’anar a viure a casa de una amiga seva, per seguir a la seva vida a Corea. Així que la noia no té més remei que traslladar-se a casa els Gang, un encantadora parella però amb un fill (o filla?) de la seva edat (16 anys) que no la rep amb els braços oberts. Aquest canvi agafarà desprevinguda a la Sei que, després de la impotència inicial, mirarà de buscar el cantó positiu d’aquest canvi; i és que la seva vida, amb un pare que no ha conegut mai i amb una mare que no ha tingut molts moments afectius per ella, no li ha semblat mai massa normal.

Però coneixeu la dita sortir del foc per caure a les brases? Doncs és justament el que succeeix, ja que sota l’aparença de família normal dels Gang, s’hi amaga un amarg passat que no tardarem a descobrir. No obstant la Sei tirarà endavant amb la seva vida, amb el suport de les seves dues millors amigues es buscarà feina, també coneixerà a Shiho, un noi amb una personalitat difícil de definir i en definitiva... viurà la vida...

Es tracta d’un manhwa amb històries del dia a dia, molt centrat en les relacions humanes, amb un dibuix clarament d’estètica shojo , amb dissenys de personatges esvelts i estilitzats i un dibuix de línies fines amb fons on coexisteixen trames i detallats paisatges urbans i interiors; l’acció es situa en una gran ciutat que podria ser Seul.

Ah! i no us deixeu enganyar pel títol, tal com diu la mateixa autora l’enveja pot ser bona si és sana i es converteix en el motor per millorar dia a dia.


I.N.V.U- 5 volums a 7,5€