dimarts, 9 de desembre del 2008

Fullmetal Alchemist, l'anime

Abans d'acabar el 2008, un especial incís als tres packs que recopilen l’exitosa sèrie Fullmetal Alchemist, aquí trobareu tota la informació.

L'anime en DVD de Fullmetal Alchemist ja es pot trobar en dues temporades -dos packs- que recullen tota la sèrie de televisió -51 episodis-; en una edició que farà les delícies als aficionats dels germans de metall.

Cada pack està format per 6 DVDs els quals inclouen un nombre d’entre 4 i 5 capítols per disc, en total té una duració de 600 minuts però que passaran com si fossin segons.


Una sèrie que abarca diferents gèneres, des del drama, passant per l'acció i l'humor per un dels millors
manganime dels últims anys.

Track Media és l'encarregada de la distribució de la sèrie de TV amb el segell de Panini Video. L'edició en DVD són dues temporades: la 1ª temporada (episodis 1 al 26) i la 2ª temporada (ep. 27 al 51) amb els àudios en espanyol i japonès, subtítols en espanyol i al preu de 39,95€ per cada pack.
Nota: l'anime adapta aproximadament els 6 primers toms del manga i més enllà es separen els guions de l'estudi d'animació i de l'autora.

El tercer pack és la pel·lícula Fullmetal Alchemist el Conquistador de Shambala pensada amb la premíssa que s'ha vist fins a l'últim episodi de la sèrie de TV de FMA i per veure com a plat final de l'anime.

També editada en DVD per Track Media, l'edició de 2 DVDs (a un preu de 19,95€) inclou la pel·lícula amb els àudios espanyol, japonès, subtítols en castellà i nombrosos extres coms els audiocomentaris del director, 40 minuts de making of, dissenys i bocets de l'animació, tràilers, anuncis i converses especials amb els actors de doblatge.


L'èxit de FMA, sense dubte, és degut a les apassionants aventures dels dos protagonistes, els germans Elric, Edward de 15 anys i Alphonse de 14.

Tot es remunta quan la parella de germans intenta tornar a la vida la seva mare fent servir l’alquímia com a mitjà, sense saber el preu que hauran de pagar... el seu cos.
Alphonse perd el cos per complet, però el seu germà Edward aconsegueix tancar la seva ànima en una armadura metàl·lica i substituir les seves pròpies extremitats per braços i cames robòtiques. A partir d’allà la seva missió serà recuperar els seus cossos.

Cremant la seva casa i sense despedir-se, deixant endarrere els tristos i dolorosos records d’infantesa, s’aventuren a una llarga història que segur que ens farà riure, posar-nos tendres, emocionar-nos i sobretot divertir-nos i fer les hores més curtes.


I el 2009... Fullmetal Alchemist, una nova sèrie de TV.
Amb la publicació del tom 20 del
manga de Hiromu Arakawa - últim volum publicat el passat estiu - es va confirmar que s'està preparant una nova adaptació de l'anime de Fullmetal Alchemist basada i continuant la història original del manga.

Segons la web oficial la sèrie de televisió s'estrenarà al Japó durant l'abril del 2009.

FMA encara té molt a dir!