dimecres, 6 d’agost del 2008

Rumb al nord del Japo

Altre cop escrivim despressa i corrents, aquest cop des d Aomori, ciutat situada al nord del pais on esperem disfrutar del Nebuta matsuri, un festival que, pel que ens han explicat la Vero i en Marc, es espectacular i val molt la pena. Ja hem pogut veure la nostra habitacio del capsule hotel (que semblen ninxols) i pinta que pot estar molt be. La calor es molt menys sufocant i l aire mes agradable.

Agraim molt els comentaris tant pel correu \info@japanzone.cat/ com pel blog on esperem que continueu compartint les vostres opinions o propostes. Igualment esperem que passeu unes bones vacances els que les pogueu fer, al webmaster tambe ;) que esperem que corregeixi altra cop el post, どうもありがとう ございます
Us voliem posar algunes imatges pero estem de pega amb com connectarnos a internet, qui ho diria, al pais mes hight tecnology! matta ne!

4 comentaris:

Llop Segarrenc ha dit...

Passeu-vos-ho bé pel festival.

Quan he llegit que lo de "Capsule Hotel", he pensat de seguida amb la Capsule Corp de Bola de drac, i si les habitacions semblen ninxols, pot ser es que estan inspirades en les capsules. Vosaltres ho sabreu millor.

Júnior ha dit...

Ei, una proposta pel webmaster-corrector que quedi de guàrdia: Si és possible, col·loqueu algun enllaç als Google Maps on es vegi cada lloc des d'on escriuen els enviats especials per terres japoneses! Podria quedar xulo i molt il·lustratiu, ara que tot just comencem i que encara hi ha temps...

Sicafe ha dit...

Quina enveja que em feu! (enveja sana). Aneu escrivint les vostres experiències al blog, serà molt enriquidor pels menys afortunats que ens hem quedat aquí(inclòs el pringat webmaster-corrector). Assaboriu cada moment i viviu-lo intensament, i a veure si en algun moment componeu un haiku tot captant un instant revelador.
Des d'Osona,
Sílvia CF

Robert ha dit...

...els ignorants necessitem una mica més d'informació, de quina mena de festival es tracta????, que us vagi molt bé, nois, llegeixo amb interés els vostres posts!!!!