dimarts, 5 d’agost del 2008

Ja som al Japó!

Hola a tothom, després d'un viatge de mes de 12 hores finalment hem pogut arribar sans i estalvis. Això de per aquí és increïble, hem pogut corraborar que moltes de les coses que llegiem als manga son tal qual, les torres de Tokyo són immenses i algun temple que ja hem visitat és preciós. No obstant els protagonistes d'aquests dos primers dies han estat la xafogor impressionant d'aquest dilluns i una forta pluja que ens ha acompanyat durant tot el dia d'avui Però això no ens ha privat de veure els jardins del palau imperial, que per cert eren visitats per molt poca gent.

Per avui res mes, la conexió aqui es paga a preu d'or i perdoneu que no hi hagi accents ni apostrofs,  ja que el teclat japonès no enten d'aquestes coses, o un servidor no en sap prou.

Editat per genek: Corregit pel pringat que s'ha quedat a Catalunya treballant! 

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola!!
només dir-vos q fa molta il·lusió rebre notícies vostres des de terres tan llunyanes, encara q també fa una mica d'enveja pels q estem aquí treballant eh? Em sembla tan increible q sigueu allà... de veritat!!! Ja podeu gaudir-ho al màxim, q ni la xafogor ni la pluja ens fa tenir menys ganes ganes d'estar en el vostre lloc!! Qui pogués!! jeje Apa, makus, cuideu-vos molt! Esperem rebre més cròniques ben aviat!!!

Molts petooons

Marc ha dit...

Que vagi molt bé el viatge, nois!

Llop Segarrenc ha dit...

Quins contrastos de temps. Vigileu de no agafar cap refredat i ens quedem sense les vostres croniques.

Salutacions.

Robert ha dit...

...aqui tanbé fa una calor de mil dimonis japonesos...salut companys i com diu en lupus sigarrensis cuideu-vos fort!!!!!
hi ha cap possibilitat que envieu una postaleta??????ja veieu que no demano massa)
salut i us llegeixo amb interés

Guillem Roca ha dit...

Bones!
Osti no sabia que ja havieu marxat XD
espero que us vagi molt be el viatge.
Sayonara!