dimarts, 26 d’agost del 2008

Diem Carpe diem

Tard o d hora tot s acaba i possiblement aquesta sera la ultima entrada amb un teclat nipo i amb menys presses que al Japo. Pero encara ens queden dos dies que pensem exprimir fins a l ultima gota. Tokyo, com ja deiem, es tant gran que no te l acabes. Hem seguit fent les tapes de barris toquiotes i fins i tot ens hem desplacat a dues hores de cami de Tokyo per visitar Nikko, un precios poble carregat de temples (no en vam tenir prou amb Kyoto) enmig d uns boscos de cedres imponents.

Al museu de Shimbashi al cor del parc d Ueno (Tokyo) vam pode recular en el temps fins abans de la segona guerra mundial i veure lestil de vida i els jocs de carrer d una manera molt interactiva i didactica. Com a contrapunt vam passejar pel glamur de Ginza, el cor del desenvolupament inicial dels gratacels de Tokyo, on hi ha ubicats alguns edificis com el de Sony i Apple, vam flipar amb poder experimentar la tecnologia que vindra.

Per acabar... que es tard quan escrivim aixo, un apunt d anime, que ens ha fet especial il.lusio al final hem pogut anar als cinemes -ni mes ni menys que al megacomplex de Roppongi Hills - a veure Ponyo la ultima produccio de Ghibli, i que vam trobar molt maca, agradable i facil d entendre. S afegeix a la llista de recomenacions de Japanzone.

Per si no podem escriure de nou, ens retrobem a Catalunya, que aqui ja ho sembla perque no hi ha dies que no trobem catalans. Salutacions a tots els que ens aneu seguint i especialment a tots els que hem trobat al paradis del manga!

Podreu continuar llegint-nos a Japanzone.cat o fer-nos comentaris a info@japanzone.cat
matta ne!!

3 comentaris:

Llop Segarrenc ha dit...

Ep doncs que tingueu un bon viatge de tornada.

Salutacions.

Guillem Roca ha dit...

Bon viatge!

Algun dia en haureu de fer una presentació amb les fotos del viatge no? :D

Ens llegim!

Júnior ha dit...

Molt bona tornada! Recordeu a fer un report ben complet amb recomanacions, consells i preus pels qui volem anar a Tòquio i rodalies a seguir els vostres passos! Us asseguro que m'encantaria fer la "Ruta Japanzone.cat"!ç
Feu samarretes, també! (Ja posats...)
;-)