dimecres, 26 de novembre del 2008

Les sèries 2ª part

Després d'un tast introductori de les sèries Nit Manga 5, t'interessa saber més de les 5 sèries de la nit? aquí et donem tota la informació de les seves respectives edicions de manga i anime per tal que les puguis trobar fàcilment!


El Teatro de Rumiko; adapta a l'anime una selecció d'històries originals de Rumiko Takahashi. Cada una de les històries autoconclusives sorprenen per la seva originalitat, bon humor i la sensibilitat per explicar fets quotidians amb tocs de fantasia, marca de la Rumiko Takahashi. (autora de Ranma 1/2 o Inuyasha)

La s
èrie de televisió
(del 2003) són 13 episodis editats en un pack DVD, distribuït per Jonu Media en una edició completa de 3 discs a 29,95€.

Els manga que recopilen algunes de les històries curtes, es poden trobar als volums de:

La tragedia de P (1994) publicat en un volum únic a 10€ per Ediciones Glénat i Semnu no Inu (El perro del jefe, 1999), encara inèdit.

Per saber molt més!





Lodoss War - va ser creada per Ryo Mizuno, inspirada en un joc de rol i en la fantasia heroica de la novel·la "El senyor dels anells" de J.R. Tolkien. La història succeeix a Lodoss, una illa maleïda on s'enfronten la deessa de les tenebres i la deessa de la llum.

El manga va ser publicat fa uns anys per Norma editorial i recopilat posteriorment en un cofre.

La novel·la manga Crónicas de las guerras de Lodoss 1 (320 pàg. a 15€) l'ha començat a publicar Timun Mas.

L'anime
complet és distribuït
en DVD per Jonu Media. Primer hi ha una sèrie de 13 OVAs/especials, originals del 1990, que es van emetre el 1996 pel canal 33 de TVC.
L' edició
DVD és de 3 discs per 29,95€.
La sèrie de televisió
posterior (del 1998) està formada per 27 episodis, en 5 discs i 49,95€.
També hi ha una box que agrupa la sèrie de TV i OVAs, 8 discs, extres i regals com a al·licients a 69,95€.



Rurouni Kenshin; la història del samurai errant de l'era Meiji que intenta deixar enrera la reputació d'un assassí despiatat. En el rumb del seu camí arriba al dojo Kamiya i posa la seva espada de fil invertit (que li permet tallar però no matar) al servei dels més dèbils.

El còmic manga original de Nobuhiro Watsuki compta amb una edició integral que està editant Ediciones Glénat, una col·lecció de 22 volums, format Big Manga i periodicitat bimestral, a 10€ cada volum.

L'anime
complet és distribuït per Selecta Visión. En total, els 94 episodis de la sèrie de televisió han estat editats en DVD en 9 packs amb 2 discs cada un i 10 episodis, l'edició remasteritzada a 18€ cada pack.

També hi ha 6 OVAs i una pel·lícula editades en un digipack únic amb 3 discs i a 20€.




Shin-chan; les entremaliadures d'un nen de 5 anys (que mai creix!) i la caricatura d'una familia japonesa de classe mitjana.

El còmic manga original de Yoshito Usui és editat per Planeta deAgostini Cómics. Després de 48 números publicats des de 1990 (en dos formats i també en català) arriba una nova edició en toms, només en castellà, de periodicitat quinzenal i a 2,95€ per tom.


La sèrie de televisió de més de 900 episodis s'emet als matins a Antena3 i vespres a Antena3 neox (digital).

Les pel·lícules són editades per Luk Internacional. La última que ha sortit fins ara en DVD és "Le llamaban Shin chan" on els 2 discs a 17,95€ inclouen l'àudio català, castellà, basc, gallec i japonès, i com a extres podem trobar l'episodi especial "Ei, que me'n vaig a Barcelona!".




Death note; un estudiant de batxillerat un bon dia es troba al terra un quadern amb una inscripció a la portada: "Death Note".

El manga original de Tsugumi Oba (guió) i Takeshi Obata (dibuix) ha sigut publicat en 12 volums per Edicions Glénat. Un best-seller del manga que ja compta amb una 6ª reimpressió a novembre de 2008.

L'anime de 37 episodis i de l'any 2006 és distribuït per Selecta Visión.
L'edició en DVD, està formada per tres temporades amb 13 episodis cada pack, en dos formats: digipack (40€) o col·leccionista (amb figura exclusiva, 60€). [Microsite DN]

També hi ha dues pel·lícules d' imatge real (live-action) que pròximament editarà Jonu Media.


Coneix les sèries Nit Manga 5!