dilluns, 17 de novembre del 2008

Les sèries 1ª part

Per primera vegada la passa de quatre sèries en cartell a cinc. Per tal que us en podeu fer una idea dels seus arguments, aquí en fem una petita explicació. En una segona part, podreu trobar també les dades de les seves edicions en còmic i DVD.

Teatre de Rumiko - Episodi: " La Tragedia de P "
Coneguda per molts per ser l’autora d’èxits internacionals com Ranma 1/2 o Inuyasha, la Nit Manga ret homenatge a la faceta menys coneguda de la Rumiko Takahashi, com són les històries curtes i on podem veure el seu estil més lliure i sense les limitacions que imposa un guió seriat.

Les escenes del teatre de Rumiko són històries quotidianes, carregades de sentiments i amb l'inconfusible toc d’humor de l’autora. Una de les propostes per descobrir a la nit.


Record of Lodoss War - Episodi en Català

La proximitat dels Goblins vora del poble evidencien que les tenebres amenacen la illa de Lodoss; Parn un jove guerrer no dubtarà a enfrontar-se a aquestes criatures que amenacen la zona. Però no estarà sol en la seva aventura.

Què tenen en comú un mag, un nan, un lladre, un sacerdot un guerrer i una elfa? Ho descobrireu a la crònica les guerres de Lodoss, el contrapunt més èpic de la nit manga.


Rurouni Kenshin - Episodi 1. Crònica d'un samurai errant

La vida de la Kaoru es veurà alterada amb l’arribada al seu dojo d’un personatge més que peculiar; es tracta de Kenshin Himura, un samurai amb un passat obscur que, amb l’arribada al Japó de l'era Meiji (1868-1912), es converteix en un vagabund errant i posa la seva espasa al servei dels més dèbils per combatre les injustícies de l'època.

Un clàssic del manga contemporani, que relata les aventures d’aquest samurai sense senyor (d’aquí el mot rurouni) en una època de canvis on la fi d' una era de tancament, dóna pas a l’obertura del Japó i l’entrada a noves visions occidentals. Un tast del Japó antic a la nit manga!


Shin-chan - Especial: "Ei que me'n vaig a Barcelona!"
Avui en dia és indiscutible el ressò que ha tingut aquest nen de 5 anys que va arribar al nostre país farà cosa de pocs anys creant molt de rebombori social; si bé sembla que el temps li ha donat la raó i actualment ja està acceptat.

En l’especial que veurem, exclusiu a la Nit Manga de Vic, Shin-chan visita Barcelona i podrem comprovar quins són els tòpics que tenen els japonesos quan pensen en el nostre país; això sí, una història passada pel sedàs de l’humor innocent i sense complexes del petit Shinnosuke i la seva extravagant família.


Death Note - Episodis 1 i 2
Cada shinigami (déu de la mort) té sota el seu poder una llibreta de la mort, però què passaria si accidentalment la perdés al món dels humans? Un dia Light Yagami, un alumne d’ institut exemplar, troba una llibreta amb un poder tenebrós... amb aquesta premissa arranca una història trepidant on no hi falta cap dels ingredients per quedar atrapat pel decurs dels esdeveniments.

Una complexa trama argumental, suspens, acció i grans dosis de reflexions filosòfiques fan d’aquesta una de les propostes més innovadores de la Nit Manga.


Tota la informació de les activitats a l'etiqueta