divendres, 17 d’octubre del 2008

Sèrie Nit Manga 5

Més informació de la Nit Manga 5 que organitzem Japanzone.cat dissabte 22 de novembre, al Centre Cívic Remei-Estadi de Vic.

Presentem una sèrie de la Nit Manga 5, on projectarem un episodi de:
El Teatro de Rumiko
; que recopila una selecció de 13 històries curtes creades originalment per l'autora de manga Rumiko Takahashi. Cada una de les històries autoconclusives sorprenen per la seva originalitat, bon humor i la sensibilitat per explicar fets quotidians amb tocs de fantasia, marca de la Takahashi.

Els protagonistes de El Teatro de Rumiko són persones de totes les edats amb les seves il·lusions i problemes, que transmeten alegria, tristesa o altres sentiments humans que les fan universals. Les vivències tenen lloc en escenaris japonesos (cases unifamiliars, carrers de Tòquio, estacions de trens, etc.) en un conjunt final de situacions divertides i inesperades.

El teatro de Rumiko (Rumiko Anthology, 2003) és la sèrie de televisió de 13 episodis que adapta a l'anime una selecció d'històries originals de Rumiko Takahashi. L'edició en DVD està distribuïda per Jonu Media.

Els còmics manga que recopilen algunes de les històries curtes, es poden trobar als volums de: La tragedia de P (1994) publicat per Ediciones Glénat i Semnu no Inu (El perro del jefe, 1999), encara inèdit.
Un pingüí és el simpàtic protagonista d'una de les sèries que podrem veure a la Nit Manga 5, Passa-ho!