dimarts, 14 d’octubre del 2008

Glénat en català: novetats octubre/Saló

Com cada any, quan s'acosta el Saló del Manga, les editorials ofereixen tota una pluja de novetats i, com ja és tradicional, des de Japanzone us en posem al dia.

Comencem amb la versió catalana de Glénat, que segueix amb les col·leccions obertes i, com a única novetat manga, treu el clàssic Kimagure Orange Road. També hem destacat dues novetats que, si bé no són manga, es mereixen ser nomenades en aquest espai, es tracta de La llegenda del bandoler Serrallonga i el mític L'Incal.

Glénat en català

Kimagure Orange Road 1 de Izumi Matsumoto - 10 volums - Col. Shonen manga en Català - Bimestral - 352 pàgs. B/N - 9,95€

Aquest clàssic dels 80 surt primer amb l’edició en català, per, al proper mes, començar l’edició en castellà. Per fi amb l'edició que sempre s’ha merescut.

KOR és un clàssic del manganime que gira al voltant d'un triangle d'amor entre en Kyosuke, la Madoka i la Hikaru, tres joves estudiants en plena adolescència. La sèrie de televisió va ser emesa per primera vegada als anys 90 a Telecinco amb el nom de "Johnny y sus amigos". També s'ha emès en català al 3XL/K3.

L'anime de 46 episodis, OVAs i pel·lícules han estat editades per Jonu Media.


Sakura, la caçadora de cartes 7 de CLAMP - Català - 12 toms - Bimestral - 5€
Bleach 18 de Tite Kubo - 27 toms, oberta - Mensual - 5€
Naruto 29
de Masashi Kishimoto - 37 toms, oberta - 5€
Inu-Yasha 37
de Rumiko Takahashi - 56 toms - 5€

La llegenda del bandoler Serrallonga de Niki Navarro (guió), Quim Bou (dibuix) - Volum únic - Col. Lavínia - 80 pàg. Color - 15€
Adaptació a còmic de la mini-sèrie “Serrallonga” (2 episodis de 75 minuts) que s’emetrà per TV3, els dies 6 i 7 de novembre.

En Joan Sala, àlies Serrallonga, va ser un mític bandoler català del Segle XVII que es va fer lladre de camins a causa de la misèria de l’època, i que va combatre les tropes espanyoles pocs anys abans de la coneguda Guerra dels Segadors per la independència catalana.

L’incal edició integral de Alejandro Jodorowsky & Moebius - Volum únic - Col. Compactes Glénat - 320 pàg. Color - 24,95€

Els autors Jodorowsky i Mœbius han renovat amb l'Incal, la ciència-ficció als còmics. Per explicar la llegenda d'un miserable detectiu privat, en John Difool, que esdevé un salvador còsmic, han barrejat els gèneres i els símbols, l'aventura heroica i els tarots, la recerca iniciàtica i el somni, l'actualitat i la parodia, elaborant un fresc màgic i picaresc. La primera novel·la gràfica que haurà marcat diverses generacions de lectors al món.

Per a més informació: Glénat.cat

1 comentari:

Llop Segarrenc ha dit...

Ja sigui manga o comic, aquest mes Glénat en català, s'ha lluit.

KOR, L'Incal, Serrallonga cauen segurs, a part de les altres series.