dimarts, 7 d’octubre del 2008

Monster, torna al K3 - dilluns 13 octubre | 14:30h

Després d'un any, l'anime de Monstre torna a la programació del K3 analògic (també per TDT) i en un horari digne, a la franja dels migdies després de Detectiu Conan i substituïnt Planetes.

Segons la graella de programació de TVC, Monster s'emetrà a partir del dilluns 13 d'octubre a les 14:30 hores, de dilluns a divendres al K3. Esperem que ara sí es pugui emetre tota la sèrie de televisió -que només s'ha emès completa per TDT-.
Sinopsi Japanzone: El doctor Tenma és un brillant neorocirurgià japonès que s’obre carrera a uns dels hospitals amb més prestigi d’Alemanya. Si bé sempre havia cregut que l’objectiu dels metges era salvar vides sense distinció, aviat descobrirà que això no sempre es compleix. Una forta convicció el farà entrar en un dilema i haurà de prendre una decisió que li canviarà la vida.

El plantejament poc habitual, la carrega ètica que comporta i el regust a thriller d'acció i misteri atrapen des de bon començament. Una de les millors sèries d’animació dels últims anys amb un elaborat argument i que no deixa indiferent a ningú.

Una gran història basada en el manga original de Naoki Urasawa, l'autor d'obres prou conegudes com Cinturó Negre/Yawara; 20th Century Boys o Pluto, en curs de publicació al Japó.

L'anime de 74 episodis ha estat editat per Jonu Media en 5 packs en edició col·leccionista que inclou 15 episodis per pack. Una joia de l’animació, de la mà de l’estudi Madhouse, que ha sabut plasmar a la petita pantalla tota la intensitat que transmet el manga original, amb una animació molt acurada i detallada tant pel que fa als personatges com als escenaris de fons.

El manga de Monster va ser publicat per Planeta deAgostini en 36 còmics. L'editorial ha confirmat que té l'intenció de publicar pel 2009 una nova edició basada en la kanzenban!; des de Japanzone proposarem que també sigui en català.

Bon moment per tornar ja que coincideix que a l'Octubre l'editorial Timun Mas publica Another Monster, la novel·la escrita per Naoki Urusawa i que és una seqüela recomenada pels que han llegit el manga o han vist tot l'anime. A la web de Timun Mas hi ha un avanç de la novel·la (en PDF).
Monster; coneix-la aquí i aprofundeix al blog de Monstre

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona notícia. Sempre l'he volgut acabar de mirar. Llàstima que s'acabi tan tard però, seria millor si comencés a 1 quart de tres i s'acabés a 3 de 3.

Salut!

Guillem Roca ha dit...

A mi em va perfecte aquest horari, ja que plego a les 2:10. Espero, aquest cop, poder gaudir d'aquesta gran sèrie d'animació. :D