dijous, 15 de gener del 2009

Ball de sèries al K3

Any nou i remodelacions a la graella de cap de setmana del K3; des del dissabte 10 de gener al matí, s'emeten 2 nous episodis d'"El detectiu Conan" al K3 dins del programa 3xl.cat, concretament seran 51 capítols nous que aniran del 457 al 508.


Les tardes dels caps de setmana del K3 (TDT) s’han quedat orfes de l’Hora Tokyo quedant substituïda per l’espai 3xl.cat; així Love hina i Maison Ikkoku han quedat tallades i prenen el relleu les sèries Get Backers, Detectiu Conan (episodis vells) i Planetes.


Seguint amb estrenes, a partir del 8 de gener es van començar a emetre de dilluns a divendres nous episodis de Doraemon, amb audiodescripció per a persones cegues, dins l’espai El Club Super3. A més TVC ja té llicenciats nous episodis de One Piece, però encara no hi ha data d’emissió.

Amb aquest ball de sèries s’ha d’estar al tanto!


En resum pel K3:

Dilluns a divendres,

13:45 – Detectiu Conan 2 episodis (analògic i TDT)

14:35 - Monster (Analògic i TDT; s'acaba el dijous 22 de gener)

18:25- Doraemon (audiodescripció per a cecs en TDT)


Dissabtes i diumenges,

10:45 - Detectiu Conan 2 NOUS episodis (analògic i TDT)

17:10- Get Backers (només TDT)

18:00 - Detectiu Conan 2 episodis (només TDT)

18:45 – Planetes (només TDT)

2 comentaris:

Edo Moya ha dit...

One piece? Hosti que be

Guillem Roca ha dit...

Per fi!
Ho estava esperant, els nous capítols de One Piece per fi arriben. Tot i això, m'agradaria saber a quina hora ho pensen fer, perquè dijous que bé acaba Monstre, (que he estat seguint i és horrorosament espectacular) i pel divendres tenen pensat estrenar Viewtiful Joe.
Ja veurem si va la pena.
A reveure!