divendres, 23 de gener del 2009

3r Manicòmics a Manlleu

Encara hi sou a temps! Si sou dibuixants inquiets amb ganes d’explicar històries a través d’aquest mitjà que tant ens entusiasma com és el còmic, aquest pot ser el teu moment! Des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Manlleu, aquest any celebren la tercera edició del concurs Manicòmics; igual que l’any anterior, mantenen el radi d’influència del concurs per tal de recollir propostes de tot Osona.

El termini d’entrega dels exemplars és el 27 de febrer de 2009. Seguidament us fem repàs a les bases del concurs.


Pels concursants s’han establert tres categories d’edat: de 8 a 12 anys, de 13 a 15 anys i finalment a partir de 16 anys.


La temàtica i la tècnica serà lliure, això sí, l’obra a presentar haurà de ser l’original, extensió una sola pàgina i format, per a tothom, DIN A3 (29,7X42 cm). Pel que fa a l’idioma, haurà de ser escrit en català.


Les obres no podran anar signades, hauran d’anar acompanyades d’un sobre amb el títol del còmic presentat i adjunt a aquesta informació les dades personals de l’autor/a participant.


Tal i com hem dit encara hi sou a temps, els treballs han d’anar adreçats al Punt d’informació Juvenil de Manlleu, Si-dral, c/ de la Font nº 12. Indicant al sobre “MANICÒMICS 3r Concurs de Còmics de Manlleu” i la categoria a la qual participa. El termini de recepció dels exemplars s’acaba el 27 de febrer de 2009.


Per a més informació, podeu consultar la web del Si-dral, on podreu trobar les bases completes.