dilluns, 23 de març del 2009

Musculman, la nova generació

Animax, el canal de pagament, que al llarg del primer any de funcionament acull un bon assortit d'anime com Lupin III, Nana o Death Note entre d'altres sèries; properament estrenarà Ultimate Muscle, la continuació de la mítica sèrie Musculman, emesa fa uns anys per TV3.

Musculman la nueva generación es podrà veure a partir del divendres 3 d'abril a les 20:30h a Animax, a través de Digital+ (dial 29) i Imagenio (dial 26).
A més podem confirmar que durant el 2009 la sèrie també s'emetrà a una cadena autonòmica: Canal 9 del País Valencià.

Kinnikuman Nissei (títol en japonès) és una sèrie de 77 episodis emesa entre els anys 2002/2006 i que narra les aventures del fill de Musculman.

Musculman, la nova generació
Sinopsi Enigma:
Kinniku Mantaro nuestro protagonista, es el hijo de Kinniku Suguru, el rey del planeta Musculo. Suguru y sus compañeros han defendido siempre la Tierra de cualquier amenaza, pero los años no pasan en balde y es necesario una sucesión en este deber de los superhombres. Por eso y por la amenaza de los malvados DMP, deciden preparar a la nueva generación de superhombres que sean capaces de proteger la Tierra de cualquier enemigo (eso si, siempre desde un ring de lucha libre), ¿Será capaz Mantaro de superar las pruebas que le deparan en la Factoria de Hercules? ¿Podrá derrotar a la malvada DMP?.
Risas y lucha libre es lo que le deparará esta serie de éxito en Japón y USA.
La llicència d' Enigma Entertainment és una de les apostes del 2009 per fer-se un lloc dins el mercat de l’animació.

2 comentaris:

Llop Segarrenc ha dit...

Si TV3 aglun dia s'animés a portar-la, que si Canal 9 la porta hi ha possiblitats, i jo fos algú de la tele, el primer que faria fora reposar l'anime original de "Musculman" (Kinnikuman), desprès emetiria, l'anime de "Musculman: Lluita pel Tron del Planeta Múcul" (Kinnikuman: Kinnikusei Ôi Sôdatsushen), que es l'ultima saga del manga, que no es va incloure a l'anime orginal.
I ja per acabar doncs l'anime de "Musculman Segona Generació" (Kinnikuman Nisei).

Anònim ha dit...

Quina sort els valencians que la podran veure. Jo no em faria gaires il·lusions amb TV3, vaig preguntar sobre Musculman i em van dir que per ara no estaven interessats en Kinnikuman II. A veure si s'ho repensen i també intenten recuperar la mítica "Musculman".