dijous, 26 de febrer del 2009

Japan Weekend II

No passa molt de temps entre saló del manga i saló del manga? Potser el saló del còmic no acaba d'omplir aquest buit? Tranquils que des de l'any passat hi ha una nova proposta que aquest any ja està a la cantonada! El Japan Weekend!


Els dies 6, 7 i 8 de Març (divendres a diumenge) es celebrarà a la sala 92 del Palau Sant Jordi el II Japan Weekend organitzat per Jointo, Adam i Fiberparty 2009. Aquest any la sala s'ha redistribuït de forma diferent per aprofitar millor els espais.

Una clara novetat és que aquest any el certàmen passa de dos a tres dies, així el divendres a la tarda ja obrirà les seves portes. Una altra de les particularitats del Japan Weekend és que l'any passat va marcar una línia clara de interacció amb els assistents, apostant per moltes activitats on la gent pot participar i donant força a les associacions sense ànim de lucre, sense desmerèixer el paper de les botiguetes que ofereixen sempre el que al dia a dia potser no trobaries fàcilment. Aquest camí marcat l'any passat, de convertir el públic en participant i no merament assistent, continua aquest any amb la realització de nombrosos tallers, tornejos de videojocs, DDR, mahjong, etc.

Una altra cosa destacable són l'increment de concerts i l'aposta per un millor escenari per poder oferir al públic tant uns concerts com uns concursos amb més qualitat tècnica. Així doncs, s'ha potenciat l'escenari i les activitats que s'hi realitzaran seran vàries; entre elles destacar els concerts de White Noise, Nyu Shiki, Silent Orchestra, Jikan Gai,...així com concursos de para-para, karaoke, cosplay.

Després del Saló del Manga els fans del manga tenim una cita ineludible els dies 6, 7 i 8 de març al Japan Weekend. Ens veiem per allà.

Dades tècniques:

Lloc: Sala 92 Palau St Jordi

Com arribar (un consell: seguiu a la gent )

Dies i Horaris:

Divendres 6 de març de 16:00 a 21:00

Dissabte 7 de març de 10:00 a 21:00

Diumenge 8 de març de 10:00 a 20:00

Preu: 5 € / dia