dimarts, 17 de febrer del 2009

Graella de programació: sèries manga al K3

Continuen les incorporacions de sèries anime a la graella del K3; a partir del diumenge 22 de febrer a la tarda, es tornarà a emetre "Yu Yu Hakusho", doble episodi pel cap de setmana i per TDT. A més fa uns dies als migdies Viewtiful Joe va substituïr Monster i es va reprendre la trama de Maison Ikkoku (TDT) des d'on es va deixar en la darrera emissió. I que sàpiguem, Get Backers que s'emet als vespres, a vegades també es pot veure per analògic.

Hem fet un recull de la graella de programació amb totes les sèries manga del canal K3 per via analògica i digital (última actualització: 17/02/09)
Dilluns a divendres,
Club Super 3
07:30 - Doraemon
10:30 - La màgica Do-Re-Mi
12:50 - Megaman, el ciberguerrer
13:15 - Hattori el ninja

3xl.cat

13:45 – Detectiu Conan 2 episodis
14:35 - Viewtiful Joe.
Una sèrie de televisió de 51 episodis, basada en un videojoc de Capcom. Llicència de Luk Internacional.
En Joe és un noi jove, urbà i fan del capità Blue, l'heroi d'una sèrie de pel·lícules que lluita contra la malvada organització Jadow. Un dia, en Joe convenç la seva nòvia, la Silvia, per anar al cinema a veure una d'aquestes pel·lícules. Però, sorprenentment, en aquesta ocasió el capità Blue és derrotat (cosa que no havia passat mai) i la Silvia i en Joe són succionats a l'interior de la pantalla i entren a formar part d'un món de pel·lícula anomenat Movieland.
15:00 - Maison Ikkoku (només TDT).
L'anime està format per una sèrie de televisió de 96 episodis, un OVA especial i una pel·lícula final; edició en DVD per Jonu Media. I el manga original de Rumiko Takahashi va ser publicat en 10 volums per l'editorial Glénat.
Sinopsi Japanzone: Relata la història d´amor entre en Yusaku Godai, un estudiant que es prepara per entrar a la universitat i la Kyoko Otonashi, la jove encarregada de l´apartament Ikkoku. Els altres inquilins de la pensió, amb el seu caràcter esbojarrat, s'encarregaran de fer-els-hi la vida impossible i muntar totes les festes que puguin (i que no falti el sake!). La diversió està assegurada.

15:25 - One piece (només TDT)

18:25- Doraemon 2 NOUS episodis (audiodescripció per a cecs en TDT)
19:40 - One piece
20:10 - Get Backers (en analògic i TDT).
Un anime de 49 episodis, editat en DVD per Jonu Media i que combina acció, humor i nombrosos elements sobrenaturals.
En Gingi i en Ban són dos joves membres del Servei de Recuperació "Get BackerS", s'ofereixen per treballar en arriscades missions amb l'objectiu de recuperar objectes perduts, i a canvi de compensacions econòmiques importants. Les seves habilitats els faran sortir quasi sempre il·lesos i victoriosos.

Dissabtes i diumenges,
09:25 - Kamichama Karin
10:20 - Keroro
10:45 - Detectiu Conan 2 NOUS episodis

17:15 - Get Backers 2 episodis (només TDT)
18:00 - Detectiu Conan 2 episodis (només TDT)
18:50 – Yu Yu Hakusho: els defensors del més enllà 2 episodis (només TDT)
Episodi 1: Adéu, món dels vius. A partir del diumenge 22 de febrer substitueix Planetes.
Yusuke Urameshi és el "gamberro" oficial de l'institut Sarayashiki, no ha estat mai derrotat en una baralla i tothom està convençut que no acabarà bé. Mor en un accident de cotxe totalment innecessari, però Yusuke no es dóna per vençut: vol tornar al món dels vius perquè no pot suportar que els fantasmes i esperits es passegin tranquil·lament pel nostre món. Sèrie de 112 episodis, editada en DVD per Jonu Media.

Mentrestant estem a l'espera de l'emissió de nous episodis de One Piece, d'uns nous especials de Detectiu Conan (amb els homes de negre) o l'entrada a la programació d'algunes sèries manga que tenen en cartera.

Continuarà el ball de l'anime a la programació del K3!