dimecres, 1 d’abril del 2009

Pel·lícules de "Conan" al K3

Per setmana santa el K3 estrena en prímicia dues pel·lícules del detectiu més famós del manga. El divendres 10 d'abril s'emetrà Atrapat als seus ulls i el dia de la mona, el dilluns 13 d'abril serà el torn de L'últim mag del segle. Aquestes corresponen a la 4ª i 3ª pel·lícules, respectivament.
Totes dues seran emeses dins del programa 3xl.cat, per analògic i digital, a les 19:45h.

Després de quasi 500 episodis emesos en català - els episodis nous del cap de setmana tenen previst arribar a
l capítol 508- El detectiu Conan, és una de les sèries més estimades pels telespectadors catalans.

En resum, segons la graella de programació i sinopsis del K3, la cosa queda així:

Divendres 10 d'abril
  • "El detectiu Conan: atrapat als seus ulls"
    La pel·lícula 4
Títol original: Hitomi No Naka No Ansatsusha
Any: 2000

Durada: 95 minuts


Podrà destapar el nostre heroi el secret d'aquesta enorme organització?

Amb cada nou llargmetratge que s'emet, més elogis i més bon resultats obté el programa. Quina és la pròxima missió que haurà d'afrontar el nostre heroi, el detectiu Conan?
Un subinspector és atacat en presència del grup de joves detectius, inclòs Conan. Això serà nomes el principi d'una sèrie d'homicidis terribles contra agents de policia. Pot tractar-se d'una colla de terroristes despietats com els extremistes radicals?


Dilluns 13 d'abril
  • "El detectiu Conan: l'últim mag del segle"
    La pel·lícula 3

Títol original: Seikimatsu No Majutsushi
Any: 1999
Durada: 100 minuts

El detectiu Conan, l'heroi d'aquesta aclamada sèrie de televisió, finalment ha trobat el que buscava: un lladre misteriós anomenat Magic Kid.
Conan i el seu amic Heiji estan decidits a protegir l'últim tresor de la dinastia russa dels Romanov de l'amenaça de Magic Kid: l'ou de la memòria (o també l'ou de Pasqua).


En total, al Japó, hi ha dotze pel·lícules i segons la web oficial la tretzena s'estrena al cinema el 18 d'abril de 2009.
De moment, dues pel·lícules han estat doblades en català i amb el temps esperem que en vindran més. Seguirem la pista del jove detectiu.

Segons informacions no contrastades sembla que finalment el manga Meitantei Conan de Gosho Aoyama -en publicació des del 1994- ja s'ha acabat al Japó i per tant la fi de l'anime no pot ser molt llunyana.

3 comentaris:

Edo Moya ha dit...

He llegit que es pensa fer una pel·lícula que barregi les històries del detectiu Conan i el lladre Lupin III. És cert?

Japanzone ha dit...

Hola Edu,
més que una pel·lícula, es va estrenar a la televisió del Japó un capítol especial de dues hores, anomenat "Lupin III vs Detectiu Conan" en motiu del 55è aniversari de la NTV. Feu una ullada a la web oficial
http://www.ntv.co.jp/lupin-conan/
o un tràiler http://www.youtube.com/watch?v=UyUM4--E3dA&eurl=http%3A%2F%2Fblogs.ccrtvi.com%2Fsecretmakes.php&feature=player_embedded

Salut!

Sarchio ha dit...

Si, l'episodi especial contra Lupin ja es va estrenar fa uns dies ^^.

Es veu que en la proxima peli l'organització descobreis la veritable identitat d'en Conan.

Però això que diu de que el manga ja s'ha acabat al japó no es cert, perque jo el segueixo de prop y encara no s'acaba ^^.