diumenge, 19 d’abril del 2009

Tornar a començar

A partir del dijous 23 d’abril, i coincidint amb la diada de St. Jordi, des de Japanzone ens traslladem de hosting i estrenarem un nou disseny renovat de la web; el pas pel blogspot, que va començar amb el viatge a Japó a l’estiu passat, ha estat curt però intens; esperem que ens seguiu llegint com fins ara i que la nova imatge us agradi tant com a nosaltres.

No és cosa nova que des de Japanzone canviem el disseny, de fet, des de que vam començar el 2001 i gràcies a la sempre inestimable aportació del nostre webmaster Genek, la web ha anat evolucionant, adaptant-se als nous temps tant en el disseny com en la concepció de la web.

Una vegada més, aprofitem per comentar que si voleu col·laborar amb nosaltres només heu d'enviar-nos un mail a info@japanzone.cat amb les vostres inquietuds o suggeriments o algun anàlisis, notícies o informacions útils per l’agenda; tot serà ben rebut.

I si us pregunteu què passarà amb japanzonecat.blogspot.com, només comentar que anirem passant paulatinament els continguts a la nova web, i que seguirà on-line fins que el traspàs de documents s’hagi fet efectiu.

Una nova etapa on ens espera més d'una sorpresa, però de moment, el dijous 23 d'abril ens veiem amb nova cara a www.japanzone.cat!

3 comentaris:

Llop Segarrenc ha dit...

Doncs molt sort en aquesta nova etapa.
A vere com serà la vostra nova imatge.

Salutacions

Unknown ha dit...

Hola, som la Facultat d'Informàtica de Barcelona i hem detectat que ets una persona molt activa a la xarxa, ens agaradria que difundissis aquest concurs que hem creat per la gent de la teva edat.

http://www.ilovebits.fib.upc.edu/ilovebits/concurs-la-informatica-es-mes.html

A la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB) hem creat un concurs de vídeos i et convidem a explicar perquè “la informàtica és més”. I podràs guanyar 2 entrades pel FIB + viatge si ets el més votat, doncs va anima’t i.... VINE AL FIB Heineken AMB LA FIB !!!

http://bit.ly/aNZLEn

Clipping Path ha dit...

I'm personally a big fan of Japanzone a Japó blog. Thanks for sharing this post.